Invigning ikväll!


Ikväll är det invigning, jag och husbandet med hans kollegor och respektive ska gå! 🙂 Vardagsmys! 🙂

Ok, dagen börjar lida mot eftermiddag. Solen lyser faktiskt här och jag önskar att den fortsätter ända till kvällen. Vi ska nämligen på nyinvigning av en restaurang/pub/krog/bar eller vad man ska kalla det här i byn! Ett centralt ställe som dom byggt värsta fina uteserveringen till. Ska bli jättekul att få komma dit och se allt. 🙂 Tonys kollegor med respektive ska gå och så vi förstås. Thedde ska vara barnvakt till Milobebis och Elliot sover hos mormor har han bestämt. Thedde har många gånger frågat om när han ska få vara barnvakt på riktigt. Riktigt är alltså att vi är på fest och kommer hem mitt i natten för honom. Det har han inte varit än, nog för att jag vet att han skulle klara det men det har faktiskt inte blivit av. En anledning är nog att han alltid har fullt upp den där fotbolls/innebandy galna grabben så då är det svårt att vara barnvakt förstås. Det känns tryggt ikväll då vi kommer vara ca 200 meter hemifrån ;), både för honom och för oss. Han ska ju sköta läggningen av Milo själv ikväll och det ska bli mycket intressant. Han har nattat Milo men alltid när vi varit hemma såklart. Iiih, kan nästan känna att det ska bli superspännande! 🙂 Funkar det inte så ringer han bara så drar en av oss hem och fixar det….

…ytterligare en anledning att skaffa sladdis! Storebröderna passar medan mamma och pappa vardagsroar sig lite! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ni måste se det här….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x