Minigris loves cykel!Behöver muntra upp mig själv idag eftersom det är skitpisshelvetes
måndag mina vänner! You know me! Uppmuntrad blir man när jag får
titta på dessa cykelbilder på min lilla minigris!

Ja, nu har jag landat på jobbet och hunnit färdigställa en del. Det är måndag och det känns i hela kroppen. Min dag startade ju i grisottan dessutom så jag hade väl i mitt förra inlägg inte hunnit känna efter. Nu har jag det och det ÄR måndag så det sjunger om det. Jag är trött, sliten, PMS:ig som en häxa och vill bara kokoona in mig med min familj i hemmets lugna vrå och bara sitta där. Inte låta hjärtat springa utanför kroppen som den gör nu när jag skickat ungar till skola och dagis. Det är en sån dag, en känslig dag. Mensen på G och gråten i halsen. FAN för det här alltså?! Sen är det klimakteriet efter det här. Fy farao, nu är man positiva Stina.

Nä, jag ska titta på bilderna här ovan och bara skita i allt ett par minuter. Samla energi. Min minigris och jag på cykeltur, tänk vad roligt han tycker det är att cykla. Första dagen jag hämtade med cykel (efter att ha lagat punkteringen från förra året) så satt han och sa:

”Quuuuuuul o schyckla va mamma?”
säkert 300 gånger där i sin barnstol.
”Jaa, jättekul” svarade jag VARJE GÅNG!

Sådär fortsatte han sen tills vi var hemma. Synd att det är lite pissgt väder idag, ville inte ta cykeln i regnet i morse så idag blir det bilfärd hem för honom. Det får duga… han har fått en ny bil från BILAR som ligger i hans bilbarnstol och väntar på honom så jag tror det slår cykelturen idag. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

30 årsfest bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x