VILL HA
Lite Iittala och lite Rörstrand skulle inte sitta helt fel!
Outlet i Örsundsbro har fantastiska priser!

Jag måste vara den enda 38 åringen som inte samlat på någon glas eller porslins serie genom åren. Jag har aldirg varit intresserad, eller jag var inte intresserad när jag borde varit det. Sen när man blev det så var det så mycket annat man skulle ha och behövde OCH så har jag inte kunnat bestämma mig för vad jag vill samla på.  Nu däremot så har jag äntligen bestämt mig.

Glasen ska vara Iittalas ESSENCE serie. Vitt, rött, champagne och dessertskålar. Gärna dricksglasen oxå!

Poslinet ska vara från MATEUS. Mat, serverings tallrikar i vitt, förrätt och vattenkanna i grått.

Kaffekoppar får gärna vara RÖRSTRANDS Swedish Grace serie vit och även RÖRSTRANDS Filippa K serie till vardags.

Sådärja, då säger vi så. Fyller år om ca 3 månader. *BLINK BLINK*

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

20 år sen studenten!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x