Möten och Rockefella!


Godmorgon FREDAG! Nämen vilket roligt väder vi har här hos oss. Det spöregnar och
är precis tokgrått. Bara till att klä på sig ordentligt igen.
Linne: JC, Tröja: Gina Tricot, Jeans: Crocker JC, Stövletter: Åhléns (Acne look alikes),
Sjal: H&M.

FREEEEEEDAG, men skitväder. Det skulle dock spricka upp till eftermiddagen så då hoppas vi på superväder resten av helgen. 🙂

Jag har lite kul på gång, hade ett möte igår och ska på nästa idag kl 9.30. Inget jag kan prata om ännu men berättar såklart allt så fort det är klart. Kan säga att det känns WIEEEEEEEE för min del. Så, nog om det. En sak kan jag i alla fall säga och det är att inom en snart framtid så kommer mina grejer finnas på

Lite inspiration från Rockefella:
Rockabilly som jag bara älskar!!!! Så coola grejer
så man blir alldeles sjuk! 🙂 H
är är badbrallerna!
Även baddräkten finns på Fröken Röd.

Åh så härligt, vill köpa en hel sån garderob till Milo nu. :)) Nä, nu måste jag sluta drömma och sätta igång och arbeta lite. Jag har lite jag måste hinna med innan mötet. Bl a koka kaffe så jag piggnar till, fattar inte att man är så trött nu? Är det vårtrötthet eller vad? HUA!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inget vin. Det blev 2 filmer, gurka, hemma…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x