I ♥ GIRLTALK

Lite lek med min iPhone kamera i lördags när vi tjejer satt och tjitt-
tjattade. Är det inte precis skithärligt att sitta och tjejsnacka?

Jag är sådär hemligt förälskad i tjejsnack. Det jag menar är att jag ibland nästan kan känna att jag skulle vilja lägga mig på bordet och spinna som en katt när vi tjejer sitter samlade runt bordet och pratar. Det är så jäkla mysigt och härligt på nåt sätt. I lördags var vi en väldigt blandad kompott vilket oftast är ÄNNU bättre. Då har man inte hört allas storys och man får lite nya infallsvinklar på saker. Nåt som är rätt vanligt för min tjejkrets är att vi är väldigt öppna med varandra. Man berättar ganska så mycket ända från sitt innersta och är man då ”ny” i det gänget så kan man kanske drabbas av en smärre chock eller som i Lördags så kan man kanske nästan skratta ihjäl sig. 🙂

När tjejer samlas sådär så triggar man ju varann. Man tycker och tänker vitt och brett och dessutom så är man inte rädd för att prata om så känsliga och intima saker som t ex. sex. Det är liksom här jag börjar spinna. Det är när vi alla vågar gå in på samtal som man kanske inte berättar för chefen på jobbet eller bruttan i kassan på ICA utan som man bara vågar och kan berätta för sina vänner. (Ok, det skulle vara kul att höra om nån story där någon dragit nåt känsligt för chefen….det är min humor!) MJAU säger jag bara. Det är här man verkligen bondar som tjejer och lär känna varandra på ett plan man annars inte skulle. Jag har aldrig haft problem med att vara öppen. Jag tror att jag nog många gånger kan uppfattas som att jag säger det alla tänker men sällan inte skulle våga säga. Förr, när jag var mer omogen så kunde jag nästan hamna i lite pinsamma situationer för den här ”spärren” som inte fanns. Idag har jag någon slags spärr men är ändå öppen och tror att jag står för det mer idag än vad jag vågade göra förut. Det är superhärligt att ha ett gäng tjejer i min närhet som jag kan vara så öppen med, och dom med mig. Det är jäääkligt härligt alltså. Längtar till nästa gång vi kan sitta samlade runt bordet och snacka som tjejer gör och jag får ligga på bordet och spinna! 😉

Undra hur en kille skulle reagera om han verkligen blev inblandad och engagerad i ett riktigt äkta tjejsnack? Jag tror att han skulle hoppa ut från balkongen… eller i varje fall svimma. Det är vad jag tror.

Nä, nu ska jag titta på film. Vi är inne i ett hyra film stim jag och husbandet och håller på och betar av film efter film. Jag som är kvällstrött får alltid börja titta på min film som jag valt, sen får han titta på sin för då sover jag redan. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF Bröd på ICA Maxi

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x