Syn som en hök!Min goding bebis! I badet, ett utav favvoställen på hela jorden! 🙂

Nu har jag precis satt mig för att ta tag i massa jobb. Såhär bra som det gick hos ögonläkaren idag har det inte gjort nångång! Hon fick sätta lapp på ögat och visa bilderna och Milobebis svarade så glatt. Sen applåderade vi allihop när han sa rätt så då blev det hela så mycket roligare förstås. Jag förberedde honom på läkarbesöket den här gången. Pratade om allt vi skulle göra och vad som brukar hända. Det är ju liksom inte förrän nu han riktigt förstår vad man säger. Vet inte om det kan ha vart upphovet till succén! Dessutom ser han som en hök med båda ögonen och använder dom lika mycket vilket är huvudsaken när det kommer till det syndromet som han har. Nästa besök är om 5 månader. I 8 år ska vi gå på kollerna.

Jipppiiiii, vad glad jag blir!

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Väntar på pappa, snart dax för ögondoktorn.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x