Sko REA!!!


Sko REA på

När sommaren kommer så väcks något till liv inom mig. Jag kallar henne för sko psycot. Jag skulle kunna ha 300 par skor hemma om jag bara hade råd. Jag älskar skor och kan ibland känna att det kanske beror på att man varit lite överviktig. Man lägger fokus på skorna och så skiter man kläderna för det är ändå inge kul när man känner sig tjock. Nog för att jag alltid haft ett intresse för skor så det kanske inte alls beror på det utan bara att jag är en skobrutta. Skitsamma. Under några år så har jag varit riktigt duktig och inte handlat några onödiga skor. Ni vet vad jag menar med onödiga va? Det där impulsköpet. Lite för höga-lite för osköna-men dom är snygga-och tror att jag kommer kunna ha dom” skorna. Sen ligger dom där i hallen och förblir oanvända. Man gör några tappra försök men inser att vafan, det går inte… jag kan inte ha dom! Man är gråtfärdig innan man går hemifrån. Varför köper vi såna skor för?

Jaja, men i alla fall så har min skohylla vällt över av skor. Det har funnits tjufler par sandaler, 80 pumps och 45 par pisstofflor. 100 par ballerinor…. ja ni hajjar. Sen har jag tittat på skorna när det varit dax för vinterförvaring och ba: Jaha, använda 2 ggr med kamp, använda en halv gång när jag insåg hur fula dom var och varför i helvete köte jag dom här? Så går diskussionen med mig själv. Tills jag insåg att stopp. Jag har börjat tänka om. Ekonomiskt har jag inte heller haft möjligheten till dumköpen utan verkligen fått tänka till. Kommer jag använda dom? Älskar jag dom? Kan jag svara ja på båda frågorna utan att tänka så är det KLÄRT! Det funkar och mitt skoförråd ser skralt ut idag. Inga onödiga skor… ok, 2 par. Jävla skitsneakers jag köpte på nån rea som jag använde 1 gång var, sen var dom för töntiga, för små och för fula. 🙂 Jaja…. får se om träbulorna här blir ett onödigt köp eller inte. Men jag har ställt frågorna först. Kommer jag använda dom? Svar: JA! Älskar jag dom? Svar: JA!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

I ♥ GIRLTALK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x