FAN

Ok, nu har min blogg inte blivit skött. Inte alls. Dock så måste jag skylla det på en mobilloggning som inte funkar alls. Vet inte varför? Nån annan som har samma probs eller? WTF…. blir så jäkla sur. Jag har ju skickat in massor för att låta er vara med och så funkar det inte. Jag har inte haft tid att sätta mig vid en dator på flera dagar nu och så försöker man mobilblogga och så går det åt helvete hela tiden. Vad sur jag blir…

Men men, nog med energi på det. Nu har jag lite att stå i. Här ska nämligen bloggas för glatta livet. Vilka dagar vi haft. Ni ska få höra om allt såklart. Måste bara äta först….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Voine Voine… Testing testing! WTF är det…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x