Regnskog i trosan?


Wow, största bilden nånsin i bloggen. Orkade inte ändra för det är varmt. Detta är i alla fall taget i bilen…. mer om hur det känns just där och då kan ni läsa nedan. Det blev ett typsikt Niiinis tyck & tänk inlägg av det hela. Helt utan o tänka som vanligt. 🙂

Ok, värmen är här med besked. I morse cyklade jag till jobbet i bara linne och tyckte det var varmt. Då var klockan 7 på morgonen. Jag behöver vara helt ärlig när det kommer till mig och värmen. Självklart längtar jag stenhårt till värme och sommar varje vinter och vår, när den sen anländer så kan man ju inte rå för att man liksom drabbas av en smärre chock. Från att ha gått i kofta och frusit till att känna att det enda som hjälper är att duscha iskallt, hela tiden, dygnet runt.

Värmen….

*…… är det enda (bortsett från klimakteriet har jag hört) som kan få en att tycka att det är varmt med trosor. Inbyggd fläkt för pulla och rumpskåra nån? Kan det vara nåt att uppfinna? Man undrar om man läckt eller om man svettats? Blir det tillräckligt varmt är det svårt att kontrollera vilket av det. Det är svettigt, fuktigt och regnskogsaktigt i brallan. Kan tänka mig att champinjoner skulle trivas bra i trosorna sommartid. BLÖÖÖ… fan det där lät ju riktigt vidrigt.

*…… får mina brillor att imma igen efter cykelturer, promenader och svettiga bilfärder. Komma in i affären och gå in i drickabackarna är inte skönt. Jag lovar er. Tar jag av mig brillorna ser jag ungefär lika illa. Så där går jag med immiga brillor och ser nog väldigt sexig ut. 🙂

*…… sitta ihop med benen. Ni vet sådär som tjejer ofta gör (jag sitter alltid så) går inte om Du inte vill att det ska se ut som du kissat ner dig. Det rinner efter benen på mig om jag sitter så en längre stund en varm sommardag. Så nu sitter jag bredbent, manhaftigt och som en rysk brotterska för att jag inte pallar annat.

*……kan få en att önska att man var planka. Nada tuttar, platt, finito, nothing under tröjan. Det måste vara så skönt såna här dagar. Dom tjejer som kan knata omkring i tajta linnen utan BH en sommardag är lyckligt lottade. Sillistjejer kan säkert oxå gå utan BH en varm sommardag…. och jag känner ett uns av avund. När man fött 3 ungar och har C/D kupa utan sillismedel inuti nassarna så går man inte utan BH i sitt linne. Nope, NO WAY José! Då skulle jag ha 2 glada munnar under varje bröst…. glada munnar av svett.

*……. i bilen kan få mig att totalt tappa förståndet. Vårt AC har pajat ur på nåt sätt, det ska fixas om någon dag men jag vet inte om detta kanske är århundradets sämsta tajming av vår AC, att paja just nu när mätaren visar + 30 grader. Jag tänker mig låten ”Ironic” med Alanis Morrissette. ”It´s like rain on your weddingday, it´s a free ride when you alreadey paid, it´s a good advice that you just didn´t take”….. typ. Fast vår låt är mer ”Det är 1000 grader vaaaaarmt dom dagar AC:t e paj, nackspäääääärrrr för att du öppnat fönstret i 10 sekunder”. Milo krasslig innebär absolut inga fönster öppna som gör att det drar. Där sitter jag högröd med regnskogstrosor, glada munnar under tuttarna (trots BH) och immiga brillor liksom!

*……. i samband med att sitta i solen är oxå lite psykbrytsframkallande. Jag är inte den sorten som kan ligga och låta ”Mmmmmmm” och njuta av solen och värmen i timmar. Jag kämpar, frustar, suckar och försöker hitta en ställning som jag kan stå ut i. Dock så ger mitt finska temperament till slut upp och jag lackar ur på riktigt. Skäller ut husbandet och drar och badar typ. Sen är det lite bättre igen och sådär håller jag på. Husbandet känner mig och vet hur jag funkar på stranden så han sitter mest och ler åt sin totalmuppiga fruga. Jag står fan inte uuuut alltså. Jag sitter i solen enkom för att bli brun, resten av tiden föredrar jag en sval skugga.

Måste fråga? Är detta åldern? Kommer liksom inte ihåg om jag kände såhär när jag var yngre? Fan det är ju förjävligt…. men sen ska jag vara noga med att säga att jag FULLKOMLIGEN ÄLSKAR SOMMAREN. Tro nu inget annat, jag njuter av den den mesta tiden  och punkterna här ovan är smällar man får ta. Lovar att stolpa ALLT UNDERBART med sommaren i ett senare inlägg. Behövde bara ”svettas” av mig på bloggen idag! Mitt kontor höll en värme på ca: 32 grader idag så jag är väl kanske lite virrig och uttorkad just nu!? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ute efter BÄNK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x