Dagen & Kvällen igårOk, detta kan vara det absolut godaste jag någonsin smakat. Det är
en jubiléums tårta från Fabian Flink här i vår by. Kostar runt 400 kr,
är fylld med passions (tjossan) och överdraget är en ljus choklad-
mousse! OH – MY – GOD!

Igår kväll bjöd en tjekompis på lite käk och tårta för att hon fyllde år. Jag fuskade för att tårtan inte var en vanlig tårta utan en sån chokladmousse tårta och för att jag fick veta att det var en sån jubiléumstårta som skulle vara helt ljuvlig. Ångrar inte min lilla bit för fem öre för det var värt varenda sekunds frånhopp från ketosen. Vilken jäkla tårta, jag satt verkligen och hummade hela biten igenom. Så fantastiskt god….

Jag hann inte med bloggen alls igår. Hade så fasligt mycket och göra. Först jobb hela förmiddagen, sen hem och äta, vidare till doktorn med Milo, sedan iväg på smink/hår jobb inför bal. Hem, byta om, köpa present och vidare till kompis Sarah som fyllde år. Var hemma kl 9 igår kväll. PIUUUUH!!!

Doktorn & Milo

Gick bra, eller så bra det KAN gå med Milo som hatar att besöka läkaren som ska klämma, känna, peta och dona. Det var fortfarande inget, ingen lunginflammation, ingen halsfluss, ingen öroninflammation, bara ett jäkligt envist virus som verkar hålla i sig. Kan hålla i sig en bit över en vecka. Idag är det en vecka sen som Milo började bli sjuk. Dock så vaknade han och var mycket piggare och sådär som han brukar så nu HOPPAS jag att det är över!!!

Baljobbet

Gick jättebra fast det var en kinkig tjej jag hade att jag göra med. 🙂 VIKTIGT för mig när jag jobbar, är att man ska känna att allt känns väldigt bra, och att Du som kund känner dig som dig själv även om man är fixad till tänderna. Gör man inte det så bär man upp sitt smink och sitt hår väldigt dåligt. De svåraste kunderna (enligt mig) är dem som är väldigt ovana vid smink och fix av hår. En sån som kanske bara använder mascara och inget annat, eller den som sällan gör nåt med håret utan har det bara hängande eller i en enkel tofs. Kontrasten blir oftast väldigt stor för en sån person, och här gäller det att inte stövla på i ullstrumporna och gå ALL IN med makeupen t ex, även fast jag ser att personen passar i det och skulle bli URSNYGG. Litte tiny steps. Dock ska sägas att den kinkiga tjejen egentligen är den bästa kunden då hon vågar säga hur det känns och verkligen eftersträvar något som hon trivs i. Då vet jag ju att hon är nöjd när jag är klar. Inte sant?

Födelsedags kväll

Trevligt, bara massa tjejer runt bordet och en trevlig kväll i solen. Hon fick en betong katt av mig (då hon kallas Katten) och lite somriga servetter för alla härliga sommarkvälls middagar. 🙂

Nu, ska jag jobba järnet igen. Måste hinna undan med massor då det är skolavslutning imorgon och jag ska vara hemma med Milo. Beställningar ska göras klara och skickas, skolavslutningskläder ska inhandlas till pojkarna och sen vill jag hinna med lite städ och plock hemma oxå. Dessutom har jag börjat få ont i halsen  och upp i örat så jag gurglar saltvatten för glatta livet och får inte promenera på morgonen då skiten garanterat bryter ut. Sen har jag 2 finnar på hakan modell HUMANGUS!!! som jag vårdar som små barn. Det värker på hela hakan….. oxå en grej som kommit när jag blivit äldre. FAKK oxå.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF gott

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x