Utfall


Utfalls steg kallas detta. Vill man ha en tajt stjärt med riktig stuns i så
ska man ägna sig åt detta. Själv ska jag nu köra järnet med dessa. Har
redan börjat…..

Godmorgon på er! Det är tisdag och snart är det fredag. Dagarna går och man blir nästan lite rädd att sommaren ska gå för fort på det här sättet. Själv har jag varit ute på min morgonpromenad på morgonen och det är så SJUKT skönt när det är en sommarmorgon är en kall jäkla vintermorgon ska jag säga er. Jag hade sån sjuk träningsvärk efter promenaden igår. Får alltid det i höfterna när jag inte kört på ett tag. Det gäller då att bara fortsätta hur ont det än gör. I morse var det jäkligt hårt ska jag säga er, det värkte och kroppen skrek ”Ligg kvar i sängen för faaaaan” men jag pallrade mig upp. Ut, hög musik i lurarna och så är det bara o köra! Dock så blev jag tvungen att jogga det sista 2 km för då gjorde det så ont för varje steg. Joggar man känns det inte alls. Konstigt det där.

Väl hemma gör jag 100 magisar och sen dessa utfalls steg. Ska ha in lite mer styrka men det gäller ju att hinna med oxå?! Därför så prioriterar jag olika beroende på hur mycket tid jag har. I morse hade jag väldigt lite tid. Då blir det magisar och utfalls stegen. 20 på varje ben och man vill lägga sig ner och grina. Så vidriga är dessa. Dock så är dom effektiva som fasen. Så jag ska, bara för min egen skull, ta före och efter bild. Utfallen ska jag göra minst 5 ggr i veckan nu ett tag för att se om det ger ärslet nån stuns. Ju fler barn man föder desto längre ner hamnar det förbannade ärslet har jag märkt. Testa ni me vettja?! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

♥ Vinn 1000 kr på Nindigos RUM ♥

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x