TRÖTT


Igår när jag åkte iväg för att hämta Elliot i stallet. Regnet var som små-
spik. Ni vet när det känns som det kommer miljoner små droppar
samtidigt. Tyckte ändå det var mysigt på nåt sätt!


En bild tagen i morse. Milo ligger och håller om sin pappa. Åååh, gissa
om hjärtat blir stort av sånt här! Älskade unge vad du får mitt hjärta
att banka så fort jag slår upp ögonen på morgonen. Husbandet = sorry
för kalsingbilden men jag var bara tvungen. Förresten är detta, enligt
husbandet själv, de bästa fillingarna på jorden. Han har testat ALLT på
marknaden och är lite kräsen när det kommer till kallingar. (Fan vad
fult det namnet är alltså…. ) Boxer exlusive heter dom och ni kan hitta
dom ——–> HÄR!

Godmorgon mina vänner! Det är onsdag och jag känner mig som ett urskitet päron idag. Jag vet inte men jag är helt överkörd. Som en överkörd mård…. typ. Vaknade till träningsvärk från helvetet, lite förkyld, rinnande ögon och så FRUTKANSVÄRT trött så jag vet knappt vad jag heter. Fy fan och känna såhär! Känns som denna dag kommer att bli väldigt lång. Ska dock sätta på lite kaffe och hoppas på att det kan bli en sorts konstgjord andning under denna dag. Sitter här på mitt kontor och ser ut som HELLO COME AND HELP ME. Jaja… så är det.

Att bero på mina pioner så hade dom hämtat sig lite i morse så dom kanske bara hade en deppig dag igår? Men helt klart, som Therese skrev, så ska man lämna tillbaka blommor som inte håller. Det är alldeles för dyrt att strunta i. Mina kan ju ha slokat för att jag hade dom i en så stor vas men det är ju deeeeeeeeeeeeee som är fiiiiiiiiiiiiiint juuuuuuuuuuuuuuuuu!!! 🙂 Dom hade hämtat sig till idag så jag håller tummarna att jag har rosa fina pioner på bordet när jag kommer hem. Dessutom städade jag igår och det finns inget bättre än att vakna till ett nystädat hem, har man då oxå nybddat i sängen så är det något av en halleluja moment. Skulle det då oxå vara lördagmorgon så skulle det nästan vara lite för bra för att vara sant. 🙂

Hörrni, jag ska berätta en sak senare idag. Angående en eventuell förändring.. jag behöver lite av era tummar igen! Det känns som det hjälper när jag får lite respons vetni. Återkommer senare.

Puss så länge!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godkväll bloggisar! Lite besviken på mina …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x