PMS freaki´n fucki´n fridayJajjemen, jag fick min vilja igenom och det blev ett besök på IKEA.
Ok, saker att inhandla till företaget stod på agendan men ett besök
där gör ALLTID gott för själen. Milo på den sedvanliga rutschkanan.


Sedan hann vi med ett litet kvällsbesök hos Kattis. Här sitter Milo
bredvid chipsskålen.

Godmorgon FREDAG! Jag är på ett jefla skithumör, det är 2 dagar kvar till mens och den här dagen brukar vara värst. Känner mig stressad, ledsen, arg, irriterad, allmänt håglös och jätteutråkad. Dock så kämpar jag jättemycket med att inte låta det gå ut över andra. Jag biter ihop och ler lite och faktiskt känns det som att det hjälper litegrand. Jätteskönt. Det kanske är det som är grejen….noncha känslan och bara le.

Ok, jag har så jäkla mycket att göra idag så hälften vore nog. Milo fick sovmorgon då han somnade så sent så jag landade på jobbet för 45 minuter sen. Höll på att köra på Andres Esteche som är i vår lilla by på besök. Jag bromsade lite snyggt och fick ett leende så såååå farligt kan det inte ha varit. Sen ska jag förbereda för provsminkning imorgon. En tjej som ska gifta sig på midsommardagen som jag ska sminka. Jag har oxå en herrans massa tavlor som ska målas och sen ska jag avsluta några beställningsjobb. Allt idag! TJOFLÖJT…. men det är bara till att spotta sig själv på knogarna och köra så det ryker.

Hörs sen och ha en FANTASTISK fredag och kom ihåg…. lider du av PMS som jag så bara le åt skiten så känns det bättre!

PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Förvirrad jag är alltså!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x