Peace


Thedde på väg hem från ett Grönan besök. Det här fotot är verkligen
så INTE HAN. Min glada charmiga 15 åring har förvandlats till gäng-
medlem…..

Sett att en del undrar hur Thedde mår nu! Han mår bra och av hjärnskakningen syns inte ett jota. Han är helt återställd och precis som vanligt. Han minns dock inte händelsen så väl och kommer kanske inte ens göra men vad gör det? Vem behöver minnas att man fått ett stenhårt knä i pannan i 180?

Hans mamma har nog tagit ”smällen” mycket mer allvarligt. Det har jag ju skrivit om tidigare. Jag klappar på honom mest hela tiden och är noga med att inte bli arg för småsaker, det gäller förresten för alla 3 ungarna. Jag ryser ibland av tanken på samtalet jag fick men i det stora hela mår vi bra. Thedde ska vila från träning ett tag nu, sen ska allt bli som förr igen.

Ska äta frulle med lilla familjen nu, återkommer sen med dom där tummarna jag pratade om förr!!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kollar ni? Jag tycker ju att det är lite t…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x