Tips och test av solglajjer!

Ok, den här dagen verkar liksom bli lite virri virri KOKKOOOKOOOO!!!

Ja vi åkte ju till affären jag och Milo. Jag gav upp att försöka få honom att somna om. Vi åkte först till ÖB, jag brukar alltid… och då menar jag ALLTID köpa diskmaskinstabletter där. Anledningen till det är egentligen att det hände en grej en gång när Milobebis var liten. Jag hade diskmaskinen öppen och disktabletten hade inte diskat klar så den låg där i behållaren som en äcklig smet. Den fick han tag i och drog i sig smeten, SMASK SMASK!
Vi fick ju givetvis lite smått PANIK och ringde giftinformationen.

”Vad är det för sort” frågade killen i telefonen.

Vi rotade för glatta livet efter disktabletterna.

”Ja, det är SUN disktabletter”
sa husbandet.

”Ingen fara” sa killen. ”Helt ofarliga, se till att pojken dricker mycket så att han sköljer ner eventuella rester ner till magsäcken så det inte ligger i luftröret och fräter.

Lite chockade la vi på och var väldigt lättade att det inte var så farligt. Så från och med den dagen köper jag bara dom! Alltid.


Såhär ser dom ut! Tips till dig som har barn, man vet aldrig… snabba
är dom små liven och rätt vad det är tuggar dom på nåt skit! 🙂 Våra
tabletter ligger väl gömda högt uppe i ett skåp. Men vem tänker på
resterna i diskmaskinen?

Ok, nog om det!

Väl inne på ÖB så började vi prova solglasögon som Milo bara älskar. Då tyckte jag att det stank bajs, tänkte att Milo säkert dragit av en brakare och tänkte inte mer på det. Men det fortsatte… och till slut kikade jag ner i blöjan och där låg ju givetvis en kabel size huge! Jamen, det var ju bara till och åka hem.

Hann i alla fall att ta lite bilder på hans visning:


Ok, here we go!


Vi börjar lite medelålders stekish sådär….


HALLA…. cool huh? I den här vinkeln gör dom sig kanon!


Ok, lite stora…. NEXT!


How about this?! Huh? Steeeeeekit värre! 🙂


Oh nooooo…. lite väl OAKLEY över dessa brillor!!

Ok, jag som ville ha finmiddag med min gubbe här hemma kände jag. Ringde till han förut och då sa han att han tänkte strunta i fotbollen. Naaaaw, mitt hjärta! Är han så drillad av mig eller? Nej sa jag, självklart spelar du fotboll, jag vet hur mycket du tycker om det!

Good husband, good wifey, är det inte så?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Foo´s och oflyt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x