Let´s move


Här ska vi boooo! 🙂

Söndag och man är galet jäkla slut! Jag är helt finished. Vill sova och bara göra ingenting men se så kan man ju liksom inte göra när man har barn. Då gäller det att vara uppe med tuppen och lajja loss redan tidigt. Maria och Gustav och lilla Noel har ju bott hos oss hela denna helg. Idag gick vi upp och käkade frulle och gav oss ut på promenad. Efter nästan 2 timmar var vi klara och intog då lunch. En sån där typisk ätardag när man är lite trött i mössan. Just nu är vi hemma hos Hans & Madde, svåger och svägerska.

Vi ska gå och titta på vårt blivande huuuuuuuuuuuuuuuuus!!!

Jaaaaaaaaa, vi fick det hörrni! Ok inte den vi tittade på först utan det blev en annan. Sista helgen i juli flyttar vi in. Så det är rappa papper minsann, snart är vi lantisbor och det ska bli så spännande. Samtidigt får man lite kalla fötter när man tänker på vad man gett sig in på. Landet liksom? Jaja, det blir bra med det.

Nu väntar fika. Ha en skön söndag hörrni!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tony lär småpojkarna hur man hoppar…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x