Vill Du gråta?


Ok, ni har säkert redan hört talas om den här låten men den tål att pratas om igen och igen och
igen!!! Den första är videon på låten, den andra är när han söker till IDOL.

Titta på videon. Han friar till en levnadsglad jättevacker tjej. Hon blir överlycklig…..gud vad jag har gråtit till den här filmen alltså. Hon råkar ut för en allvarlig bilolycka, hamnar i koma. Han vägrar låta dom stänga av de livsuppehållande maskinerna då han vet att hon kommer att vakna. Hon vaknar upp till ett liv där hon är helt handikappad. Hon har fått en allvarlig hjärnskada och kommer aldrig att bli bra.

Han är med i IDOL, åker ur bland de 40 sista. Ett skivbolag kontaktar honom och denna låt görs som en hedran till henne. Låten handlar om hur man inte kan lämna någon när de behöver en som mest. Den är helt underbar och jag gråter nästan varje gång. Idag planerar de för bröllop. Hon sitter där med sin lilla ring på sin vänstra hand. Åååh…. titta och gråt mina vänner!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pollenskit

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x