Nina Von Dee


Nina Von Dee! Ok, först och främst. Jag besitter på ena riktiga PAINT
färdigheter, huh? (Synd bara att man blev tvungen att få skägg!)
Kunde bara inte låta bli att dela med mig av nåt jag satt och pillade
med förut när jag pratade i telefon.

Nuförtiden när det finns så mycket fix och trix i IT världen borde det ju finnas något som man kan testa tatueringar på sin kropp oxå. Man klipper in sitt egna huvud och så klistrar man in tatueringar på kroppen. Jag har nåt halvhjärtat sånt program i min iPhone men det suuuuuger. Om det inte finns så ser jag gärna att någon sätter sig och tar fram ett bra sånt program. Vi säger så.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Allsång allsång allsååååång

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x