Sommaren planeras


TJOMENVISST (uttalas på bred norrländska). Hit ska vi åka i sommar!

Ja, planeringen för sommaren är i full gång. Vi ska åka uppåt i år. Mamma och pappa har stuga i Norrland, faktiskt i Övertorneå. Där ska vi tillbringa några dagar, sen ska även min mormor i norra finland få sig ett besök av barnbarnet som hon typ aldrig träffar. Vi ska få låna svärisarnas husbil i år igen (LYX). På vägen tänkte vi ta några stopp. På vägen hem kommer en av stoppen vara paradisbad som ska få sig ett besök av taikonfamiljen.

Jag ska ge mig in på ett badhus. Ja ni hajjar ju ångesten. Kommer dessa ”tvätta pullan så det bubblar tvål till taket” tanterna att befinna sig där? Ska jag behöva se på denna fasliga handling igen? Sära på benen redigt och tvätta stora busken scenariot? FIIIJ FAEN alltså!! Det kommer ju garanterat vara fotguck på golven, pullhår i golvbrunnarna och säkerligen en och annan blommig necessär med fotfilar och diverse attiraljer som ligger längs bänkarna i omklädningsrummen. Huuuu… jag ryser av bara tanken. Men det är ju så, då MÅSTE jag ju. Jag har liksom inget val. Husbandet kan ju inte bege sig in på ett bad lika stort som norra norrland med 3 ungar och klara det helt på egen hand. Det blir ju så att jag får ge mig in i slagfältet. Det blir skyddsglasögon, heltäckande dykardräkt och sockiplast på. Tror ni pubbeungarna skulle skämmas över sin mamma då?

Hur som haver så kommer jag ju givetvis blogga från hela resan så ni kommer få full rapportering om färger på necessärerna, pulltvätterskor och mycket annat! Natten den 11 juli åker vi…. vi hämtar Thedde på Arlanda som kommer hem från en innebandycups vecka i Prag.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trevligt med kaffemuggar med lite budskap….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x