If i were a DANCER?!?!

width=298
width=259
Ok…. vi måste prata om en sak. Tittar ni på
So you think you can dance?”

Jag ÄLSKAR det programmet. Jag sitter där i soffan och hänger med likt en valross. Sprattlar, rycker till med benen och så gråter jag ibland. Jag gungar med i musiken och så drömmer jag mig bort till en stor scen där jag svävar fram som en svan och är så jävla bra bara.

Men så tittar jag på mig själv och så känner jag efter? Skulle jag kunna göra en sån där huvudrörelse? Ja ni vet när dom slänger med huvudet i en båge runt runt, har sett att en del strippor besitter det kunnandet oxå. Min nacke skulle gå av. Huvudet skulle bara ((POFF)) lossna från fästet och bli hängande ner på ryggen. När dom slänger upp benet rätt upp då? Spikrakt uppåt likt en pilbåges pil. Om jag skulle göra det så skulle först och främst ljumsken brista, sen skulle det säkert läcka lite kiss och slutligen så skulle jag säkert släppa en brakskit så håret fladdra på danspartnern. Inte nog med det så skulle säkert ena blygdläppen titta ut bredvid troskanten oxå och så skulle det kännas som att: JAPP, där satt den. Alla dom här fantastiska lyften då? WOOOW….när dom lyfter upp den där lilla tjejen i huvudhöjd på sig själva. Jääätttelätt med en liten brutta på 40 kilo. Henne skulle ju t.o.m jag slänga upp på ryggen och kasta runt som en vante. Men tänk er mig? Med kissig byxa, blygdläppen hängande utanför och så en liten svag pruttlukt i huvudhöjd på min danspartner. Hans rygg skulle nog gå av och han kanske skulle ta i så t.o.m han skulle bli lite pruttsvag för ett ögonblick.  

Nu ska ni få höra. Jag har nämligen dansat JAZZDANS förstår ni mina damer och herrar. JAPP, i flera år. Jag var t.o.m med på ett par musikaler som vi var med i både i vår by och i Uppsala. Det var AQUARIUS och hela baletten. Det dansades och sjöngs för glatta livet minsann. Jag hade såna jävla visioner… jag skulle bli känd och dansa i musikvideos och sånt. Åka till staterna och dansa med Michael Jackson och Madonna. Nu blev det ju inte så eftersom han Michael gick och dog (R.I.P Michael, en av mina absolut största idoler) och Madonna hann och bli diva. Det hade inget med mina ambitioner och mitt driv att göra, *host host*! Nä, på sant så kom dessa jävla killar i vägen. Alla visioner blåstes omkull av finniga, störiga, långhåriga jäkla killar som man inte kunde sluta tänka på. Visionen byttes snart ut till att bli ihop med den coolaste raggarsnubben man kunde hitta. SNAAAAARK.

Allt är killarnas fel!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lilla huset på prärien trenden….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x