Milo flippar ur!

I måndags på Allsång satt vi och sjöng med lite när dom sjöng ”Änglahund”. Milo flippa
ur totalt! Ok, jag behöver varna er först med att det låter FÖRJÄVLIGT med sången.
Jag låter som en man och så börjar jag såklart att hästflabba och sätter igång med mitt
berömda grisläte! VARNING VARNING alltså!

Jag brukar (helt ärligt) sitta och sjunga med i låtarna på Allsången. Ok, ytterligare en tantvarning så snart är jag väl 80 bast liksom…huuu vad det går utför. Skitsamma…. jag märker att när jag gör mig till så flippar alltid Milo. Det måste vara med min egen röst, då går det bra, men börjar jag göra mig till (vilket händer ganska så ofta) så flippar han. Han blev tokig och börja göra massa tok och jag skratta så jag kissade en liten skvätt i brallan ska jag säga.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JOBBE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x