Minitur


En höna pöna ute på Nibble Gård med ”tofsar” på ”fötterna”.


Milo tyckte det var ganska så skoj och kika på dom!


En mysig fika ute på gården. Tobias med son Hampus var med oxå!


Den söta lilla gårdsbutiken med cafe där man kunde köpa mycket smaskigt. Inte så LCHF vänligt men nu är det lite semester serru…. Milo diggade den lilla rampen och sprang upp och ner.


Äppelkaka med EXTRA mycket vaniljsås, JA TACK!


Färdigfikad så var det off to go. Leka med kompis Hampus är lite
roligare än att sitta still och fika.


Efter vår lilla tur till Nibble Gård väntade härlig grillkväll hos våra
kompisar Åsa och Micke. Att komma till färdig mat är LYX!


Killarna i full färd med att rota i godispåsen. Söta Elias är så himla goooo… vilken fin unge. Milo fick med sig en stor påse med massa bilar med hem som Elias blivit för stor för, sa han.


En bild som brann av utan att jag såg det. Tyckte den blev fin och påminner så mycket om Sverige.

Efter att ha suttit och stirrat på nyheterna hela morgonen så kände vi att vi behövde göra någonting. Det är så fruktansvärt hemskt det som hänt i vårt grannland och jag har idag läst mer nyheter om 32 åringen. Hans ”dagbok” publicerades idag, hur han helt kallt och bestialiskt planerat detta under många många år. Det finns inte ord för hur tragiskt det är och hur fruktansvärt det måste för de anhöriga som just nu genomlider detta. Hur någon mist en anhörig, en dotter, en son, en bror, en syster…. själen gråter.

Som sagt så kände vi att vi behövde komma ut och göra någonting igår. Umgås och vara nära varandra behövdes. Det är kanske så man reagerar vid tragedier, man vill närmare sina nära och kära. Påminna varandra om att vi älskar och är rädda om varandra.
Vi åkte ut till Nibble Gård som ligger ett par mil utanför vår by. Ett jättemysigt ställe med gårdsbutik, en liten loppis och ett café. Där finns oxå lite djur att titta på. Kaniner, grisar, höns och får. sen finns där oxå en gungställning att gunga i. Vi var faktiskt där under några timmar och bara mös. Det var riktigt härligt. Mot kvällningen sedan åkte vi till våra vänner och hade en jättemysig grillkväll. Dom bor långt ute på landet och lugnet där är så härligt.

Idag ska vi kanske åka till Busborgen. Milo behöver lajja av sig lite, det behöver han typ varje dag. Inatt har han gapat efter välling. Allt blir ju lite upp och nervänt under semestertider så huxflux blev det ett litet bakslag inatt. Vi stålsatte oss, gav honom lite vatten och så somnade han till sist om. Jag var alltså vaken till klockan 3 inatt så lite trött idag helt klart. Men men, det känns som man är van på nåt sätt. Som att om en natt blir sådär så är det en piss i Missisippi.

Jag kom på massor igår som jag ville blogga om, idag har jag typ glömt allting. Suck, får se om det dyker upp under dagen?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Idag är en stor sorgens dag i Norge. Tonys…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x