Jag måste GNÄLLA


Som sagt var, vi är i flytt tagen. Det gäller att få med sig allt! 😉


Jag hann att sitta ner i ungefär 20 minuter igår, jag satte mig ner för
att dricka ett stort glas iskall cola light. Satt och tänkte hur mycket alla
måste njutit av denna veckan som varit så fantastisk på alla sätt. Själv
har jag packat! =(

Alltså, jag är så förbi av trötthet så det känns som jag vill sätta mig i ett hörn och fultjura. Jag måste få klaga av mig känner jag, jag är slut som artist och PMS:en knallade in igår och gjorde mitt liv till ett litet helvete!

Klagopunkter idag:

MILOS MAGE
Milo har haft ont i magen nu i 2 nätter och varit ledsen. Vi har tröstat och klappat på magen så pruttarna har kommit ut, sen har det lugnat sig. Funderar nu på varför han får så ont i magen? Värmen? Vällingen? (men den är ju inte ny på nåt sätt och den har han alltid tålt??)

VÄDRET SOM JAG INTE FÅR NJUTA AV

Jag satt ner i 20 minuter på vår balkong igår, det är det enda jag njutit av detta fantastiska väder. Alla andra har säkert legat vid nån pool eller strand och bara inhalerat solen för att orka med en lång, deprimerande höst! SUCK!

PMS…. NU?????
jaja, men självklart! Varför inte? PMS:en knallade in igår och jag är inte mig själv igen. Jag vill slåss, skrika, slita mitt hår och bara vara allmänt elak för att nån flyttat in i mig och vill att jag ska må pissigt. Give me a break, mitt i en flytt liksom????? Är det schysst?

EN FLYTT
Är man lumpsamlare eller? Vart kommer allt ifrån? Herregud, vi har bott här i drygt ett år och jag har kastat 7 plastsäckar med skit? WTF! Gud vad dryyyyyyyyyygt det är att flytta alltså, det är så inihelvetes vidrigt men något som måste göras bara. UÄÄÄK vad less jag är på´t!

JOBB

Jag lite deadlines när det kommer till mitt jobb som pressar mig oerhört. Jag sliter några timmar per dag utan att ta en endaste fikarast. Jag är helt sönderkörd på händerna. Jag måste bli klar klar klar! Husbandet jobbar igen fr o m denna veckan och jag kan inte låta bli att känna att det är så typiskt. Han blir stressad över att inte kunna hjälpa till och jag med. men vad gör man då? Vi visste inget om nån flytt när han planerade in semestern. Nu har jag packat ALLT själv, en lya på 170 kv. Det känns kan jag säga.

TRÖTT
Ämen…. när det här är klart ska jag sova i veckor! Bara ligga och slagga…. Eeh, tror jag på det själv eller? Nä, men jag ska försöka mig på att gå och lägga mig gris tidigt. Jag måste ifatt med sömnen annars förblir jag nog en bitsk BITCH!!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Så nu fick jag ur mig, ska ta och dricka en stor kopp kaffe nu och äta lite frukost. Jag behöver det…kanske gråta en skvätt, sånt hjälper ju ibland!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckans SMINKTIPS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x