Fläskisjoggen är HÄR!


Ingen återvändo! Det är dax…. jag är mogen, jag har funderat, stött & blött. Jag är redo för den här delen av mitt liv. Fläskisjoggingens tid är HÄR!

Ok, hörrni, jag ska börja nu! Jag ska låta fläskrumpan dunka upp på ryggen för varje joggingsteg jag tar. Jag ska låta kisset rinna längs benen. Jag ska låta fläskpattarna skumpa där innanför det dubbla sport BH:arna. Jag ska pusta, frusta, spotta och kanske kräkas. Svettas floder och bli pionröd i fejjan. Jag ska ba låtart hända. Men HÄNDA ska det.

Jag har tyvärr inte inhandlat några nya par skor ännu, jag fyller år på torsdag (har jag redan sagt det?;)) så då kanske man *host host* kanske kan få ett par nya! 🙂 Jag måste i alla fall ha nya då dom andra sjunger på sin sista vers nu. Vill faktiskt ha bra skor då jag vet att det hjälper mot höftont, knäproblem och fotskavanker. Jag har kört med dåliga skor tidigare och kan inte säga att man känner typ JIPPIIII inför varje löpning då, det gör man väl kanske inte ändå men ni hajjar. Det blir inte direkt bättre av att man får ont och massa probs direkt i starten. Detta ska ju byggas upp nu, den här joggingvanan. Ni vet så man blir sådär euforiskt jävla skithurtig. Man kan bara inte leva utan sina joggingrundor. Ådrorna står som råttpittar ut från kroppen för att man är så inihelvetes jäkla vältränad. Man har en vilopuls på 32 och tar 4 andetag per natt för att flåset är som ett jäkla maskineri alltså.

Så jäkla mycket jogging skulle jag vilja bli. Återstår att se hur det ska gå till men…… prova, det ska jag! Nån som hänger på????

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgen i bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x