Svenska Hollywood fruar


Kollade ni på Hollywoodfruar igår? Detta är Newyorkfruar som gick på TV tidigare. Nu har Gunilla blivit värvad till Hollywood fruar då hon flyttat till L.A.

Om ni inte kollade så har jag gjort en liten recension på programmet igår.

Jag bänkade mig som sagt framför Hollywoodfruar igår och fick, inte bara en gång, ta fram skämskudden! OH – MY – GOOOOD! Helt ärligt så undrar jag lite över denna Gunilla? Driiiiiver hon med oss eller är hon sådär på riktigt? Jag försöker alltid att hitta godheten i människor. Att hitta det där speciella som gör att man tycker om en människa. Med Gunilla vet jag inte vad jag ska säga, kan man forma programmet så till vida att man får uppfattningen av att hon är totalt VIRRI-VIRRI-KOOKOOOOO! Jag blir rädd för Gunilla. Är hon ledsen eller förtvivlad? Är hon aggressiv? Jag får ingen koll, jag blir bara förundrad och tror att hon driver.

Agnes Nichole….. OBSERVERA: Säg för helvete inte bara Agnes för då går hon ”NUTS”. Hon blir vansinnig och tycker att du inte har något i hjärnan när du glömmer att använda Nichole oxå. Hon och kvinnan hon har delad vårdnad av hunden med känns så sjukt oäkta. Hon kramar henne men det känns som hon i själva verket vill dra en dolk i ryggen på henne.

Maria Montazami i träningstrappan. HAHAHAHAHA…. ämen fy fan vad jag skratta. Hon är ju så skön så man svimmar. Tänk när den tatuerade snubben dök upp och sprang uppför trapporna 7!!!! gånger och hon försökte hänga på. Maria levererar varje gång! Henne behöver man aldrig bli besviken på.

Den sista Hollywoodfrun, som jag glömt namnet på, är kanske inte den roligaste chefen att ha?! Fixa kaffe, det är för varmt, det är för kallt, fixa kaffe, hämta det, gör det…… Assistent-jäntan ska ha CRED. Enormt med cred för att hon står ut!

Programmet ser ut att ha fått en elakare ton. Det är inte det där hjärtliga, lite korkade sköna… utan nu känns det som att det är lite vassare. Kommentarerna är rent ut elaka och knivarna i ryggen haglar. Ska bli intressant att se utvecklingen av programmet.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Har precis satt mig tillrätta i soffan. De…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x