Koppar


Shit så snyggt hår hon har på dom här bilderna Ashlee Simpson. JA TACK, JA TACK, JA TACK och JA TACK!

År så ruskigt jäkla trött på mitt hår. Nu har jag återigen lyckats spara ut min lugg och så fort jag gjort det så ruttnar jag på det. Det går liksom inte att göra nånting med den. Den bara hänger rakt ner som en blöt katt. Visst, när man lockar sig och donar så ligger den bra…. ett tag, för att återigen bara hänga och slänga. Till vardags har jag den alltid uppsatt, vafan ska man ha llång lugg då för??? Färgen jag har nu känns alldeles för somrig och färgig i sin ton. Vill ha mer åt det här hållet nu, kopparton. Jag hade liknande i vintras och tror att jag faktiskt vill återgå till det. Jag kommer ångra mig i samma sekund som jag klipper det och sen väntar det där eviga sparandet igen. Vad less jag blir på min själv nu. Jag har sagt till Tony att dra till mig på käften så fort jag börjar prata om att skaffa lugg. Nä, han drar inte till mig så jag får blåklocka, däremot påminner han mig.

”Kommer du inte ihåg hur less du var sist. Du sa ju åt mig att jag skulle säga till dig när du började prata om lugg.”

Just nu låter det som JADA JADA i mina öron, kanske för att jag väljer att inte lyssna med det örat alls. Men på riktigt så måste nån förändring ske nu…. NIKLAS URBAN – NU!

NÅT nytt ska jag i alla fall göra. Får bli i helgen när man har lite tid.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x