Fint i vaserna

Jag har haft lite funderingar kring vad jag ska hitta på att ha i mina fina bambuvaser i grått? Under flytten så gick fejkgräset som jag haft i totalt sönder och såg ut som nåt katten släpat in. Sen dess har dom stått tomma.

Igår när vi var ute och åkte på lunchen så passerade vi nån kvist på marken. ”Stanna” sa jag till husbandet. Klev ur och så tittade jag på kvisten. Sedan började detektivarbetet att hitta var den kom ifrån. Till slut hittade vi dom på ett ställe med väldigt högt gräs. Detta är alltså någon växt som torkat ur. Jag hittade även sådana som inte hade torkat ännu och då var den grön. Tyckte att dessa gjorde sig alldeles fantastiskt bra i våra vaser. Dock så satt dom som berget i backen så vi fick använda oss av en spackelspade vi hade i bagaget och typ hugga av dom.

Fattas bara att dom nu är giftiga eller fridlysta.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Recept och dravel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x