NY BLOGG

Dåså, då har jag bytt plattform och en nya ”era” av mitt bloggliv börjar. Ja, det där lät väl stort? Inte större än att det är ett byte och att bloggandet kommer att få sig en nystart! Ska faktiskt bli lite spännande, hur nu en sån bagatell som byte av bloggplattform nu kan vara spännande? Jo, serru…. för det kan det. I en 3 barnsmammas liv behövs det inte mycket mer!

Ja men tjohopp….. nu ska jag lära mig allt härinne. Nu när man lärt sig i stort sett allt på den ”gamla” plattformen så byter man. Joooodåsåatttteeee. Vad vore väl inte livet utan lite förändringar? Trist, tråkigt och för tryggt. Därför klivet jag ut från min komfortabla zon, jag tar klivet ut på klippan och bara byter liksom. Wild and crazy huh?!

Hoppas du ska trivas här inne hos mig. Det kommer väl hända lite nytt hela tiden med jag lär mig att blogga här inne. Hörs snart igen…. hade ju så mycket och skriva idag  ju!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna K
Anna K
12 years ago

Jag hänger på Nina… Älskar att läsa din blogg, så jag överger inte pga av adressändring 😉
Kram Anna

niiinis
niiinis
Reply to  Anna K
12 years ago

Anna: Du är alltid så rar, TACK! Puss

Johanna Viksell
Johanna Viksell
12 years ago

Jag har hittat hit iallafall 😉 skitsnyggt med lugg, jag är lite sugen själv men jag får aldrig till den tycker jag… Kram

Nästa inlägg

Vi gör IKEA idag… Utan barn! Svåger och …

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x