Back on track med LCHF

Hittade en ny favvo igår. Denna har jag aldrig provat. Nu när jag ”tänder av” från ett visst sockerberoende igen så är det väl värt att få ta en ruta av denna gudomlighet när det känns jobbigt, mitt i PMS:en dessutom! CRAP!

Ja, jag har ju börjat köra LCHF igen dåra. I måndags. Nu kör jag stenhårt igen och känner att jag är TOKREDO. Jag måste ta tag där jag slutade i våras, där det blev lite som hipp som happ. Ingen ordning skulle man kunna säga. Med INGEN ordning går man inte ner i vikt. Inte alls faktiskt. Man förblir precis så rund som man är värd att vara typ. Och jag TRIIIIVS ju inte såhär. Jag gör ju verkligen inte det. Allting handlar om att trivas, det vet ni va? Dock så har jag inte direkt gått upp, det är det som är lite smått oootroligt då LCHF funkar lite så. Dock så känner jag lite på kläder att det sitter lite tajtare och det är ju SKITÄRLSE rent ut sagt så lite har jag gått upp under sommaren, det känner jag. Jag erkänner det för mig själv och då erkänner jag det givetvis för er oxå.

Skitsamma, vet ni vad jag gör just nu? Jo jag läser den här boken!

Jag fick låna den av en kompis som läst den och sa att den var kanon. Den var just så bra så att man ville kasta ALLT man hade i kylskåpet, åka och storhandla och aldrig mer stoppa i sig en kolhydrat. Så bra ungefär. Jag har bara läst några sidor men känner redan att jag är tokmotiverad. Boken handlar egentligen bara om hur du ska förhålla dig till dina tankar som gör att man äter och vad man äter. Den hjälper en oxå med självkänsla, med karaktär och faktiskt att må mycket bättre. Allt är logiskt förklarat och så förbannat självklart så jag nu är lite smått förälskad i dessa kvinnor som skrivit den här boken åt mig. Har du möjlighet och vill testa LCHF, KÖP BOKEN!

Måndag och denna början av tisdag har gått kanon, inga problem. Lite trött och lite känning av huvudvärk. Annars inget. Jag är tokmotiverad nu och längtar till känslan jag hade innan sommaren. Den där lätta, sköna, inte uppblåsta och fisfria period. Ja, jag menar… nu har ju brakskitarna börjat ljuda igen men bara när jag sover och inte är beredd, jag är ju en fin flicka…. eller inte? 🙂 Ni vet ju min lilla förkärlek och humor för dessa kroppsljud! 🙂 🙂  Men såhär är det ju. Kolhydrater = PRUTTA. Att bero på prutta så har Husbandet oxå gått upp nåt kg så vi känner båda att NUUUUUU KÖÖÖÖÖÖÖR VIIIII! Taggade som tusan är vi! Jag gjorde potatisgratäng igår….. Ok tänker ni, smart brud. Nä, men jag gjorde det på rättika! Ni bara MÅSTE prova det. Det var verkligen huuuuur gott som helst. Jag har det i matlådan idag och känner riktigt hur jag längtar till lunchen när jag ska få äta det igen. Den blev fantastiskt god!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa Svensson
12 years ago

Hej Niiinis!! Härlig header eller skitsnygg skulle jag vilja säga. Jag har oxå tröttnat på min blogg http://www.ewaslchf.blogg.se så tills jag kommer på ett bra bloggnamn (tänkte mig en egen domän eller nåt!! men behöver hjälp) så kör jag på http://www.blogg.amelia.se/65kilo/ . Titta gärna in där och skriv en kommentar = Ewa jätteglad <3 Namnet på nya blogg *65kilo* =målvikt som jag tänkte nå till den 24 okt. de du!! Hare gött tjejen så hörs vi lite då och då/KRam Ewa

Therese
12 years ago

Duktig du är – försöker lite jag med men absolut inte 100% LCHF, tror inte jag skulle klara det.. haha Ikväll blir det nog lite fusk, ska till Stockholm och träffa en kompis, men livet är väl till för att levas..:) Ha en toppendag! Kram

Nästa inlägg

Katt tramp

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x