Mamma syrra mys

20110831-185837.jpg

20110831-185914.jpg

Idag lunchade jag med mamma, syrran och hennes kille Pierre. Vad glad jag är att vi bor i samma stad och faktiskt kan ses bara för en lunch ibland. Alla har vi ju våra liv med allt vad det innebär. Mamma har ledigt varje onsdag och då brukar nog syrran och jag försöka haffa henne den dagen. Stackars mamma som säkert vill pula med sitt sin lediga dag. No no, inte med 2 ihärdiga döttrar inte.

Det kom en nyckelpiga och satte sig på duken framför mig, det ska visst betyda tur. Aldrig hört men då hoppas vi då på att det betyder just tur. Vad ska man önska sig? Just inget när man har det mesta men pengar skadar aldrig. Har massor på min ”vilja köpa” lista just nu. Åhhh….

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina - Glamourmamman
12 years ago

Klart vi är med dig!! 🙂

KRAM!

Nästa inlägg

Nyjoggad!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x