Zlatan…

20110902-215311.jpg

….och grabbarna förlorade mot Ungern. Jag orkade för en gång skull kolla hela matchen och så torskade dom. Jag har ingen aning om vad detta innebär men nåt med att dom kom 2:a i gruppen. Eller? Nä, jag låter det vara osagt. Synd i alla fall… Dom hade ju matchen.

Vi diskuterade Zlatans hår på fejjan. Jag tycker att den frippan han har nu är sådär, typ NEJ NEJ NEJ. undrade lite om inte Segerskan har nåt att säga till om? En del tyckte han var cool i det, andra att tjänar man 100 millar per år så kan man se ut hur som helst. Ja, hade husbandet 100 millar per år så sa jag att han skulle få se ut som Dame Edna! 🙂 MEN, vi älskar Zlatan hur han än ser ut, så är det ju!

Well well, nu behöver jag sova snart. GYNATT på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hissgardiner

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x