Hittade dom…

20110903-153637.jpg

Nu är jag tillbaka igen. Det gick jättebra och hon blev såå fiiiin så! Nu har jag oxå över upp engelskan för flera månader framåt i tiden. Hon är amerikanska från början och har bott i Sverige i ett år så hon föredrog ju såklart engelska, men det gjorde inget. Jag tycker ju om o snacka engelska jag. 🙂

Förresten, jag hade ju helt glömt att jag har såna här glasögon oxå. Har knappt använt dom och köpte dom för ett par år sen, snacka om att man glömmer bort alltså. Dom här får duga tills jag köper nya, trivdes ju riktigt bra i dom här ju.

Nu ska jag sätta igång och göra mig i ordning. Husbandet har precis åkt för att lämna Milo till sin farfar och farmor.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sminkväskan packad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x