45 årsfesten

Hej hallå! Några bilder från igår uppladdade på fejjan.

Nu har jag äntligen satt mig ner. Vi blev sovande kvar i stan igår kväll och har varit ute hos svärisarna, handlat, lagat mat, diskat och nu äntligen satt oss i filmsoffan denna söndag.  Vi hade jättetrevligt igår, GOD mat och trevliga människor. Vad mer behöver man? Fick faktiskt dansa av mig lite igår oxå, DET var väldigt längesen ska jag berätta. Man är inte så bortskämd med sånt när man är i denna fantastiska ålder som jag är i. Det finns inga direkta ställen att gå på i vår lilla stad så då är det väl underbart med privatfester med folk i min ålder som man kan dansa loss med. Whooop!

Jag har åkt ifrån min lur förstår ni. HUUUUR halv känner man sig inte nudå? Det känns som att jag glömt halva mig nånstans. Otäckt att man ska vara så beroende av sin telefon. Det är ju egentligen inte klokt. Hur klarade man sig förr i världen? Hur gick det till? Jo, då hoppade man upp på hojen för att åka hem till kompisen och kolla om dom var hemma, eller så bestämde man en tid då man skulle träffas och så gjorde man det. Bara så. Jag beundrar oss som levde på den tiden, vilka planerare vi måste varit? Nu säger man att man ska höras på stan eller var det nu kan tänkas vara man ska ses.

Jo, fick ju lite förfrågningar om mina hissgardiner jag sydde i fredags. Självklart så kan jag lägga upp en liten förklaring här på bloggen på hur jag gör. Jag använder mig inte av någon beskrivning utan syr dom bara rakt av lite på känn sådär, utan beskrivning. Men jag kan dela med mig av min beskrivning jag har i hjärnan. 🙂

Nu ska jag fortsätta kolla film, Milo ligger och tittar på sin lilla bärbara DVD. Vi ligger på soffan. En helt vanlig och mysig söndag. Trevlig söndag till er alla!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skål

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x