Mysmåndag…

20110905-204301.jpg

Mamman och pappan har landat i soffan och sitter givetvis spikade framför IDOL. Jag har haft en pulkväll. Ni vet lagat mat, fyllt tvättmaskinen, hängt en maskin, gjort färdigt mitt kontor….ska ta bild på det i dagsljus och visa er såklart. Skönt när man dunkar av punkt för punkt på ”att göra” listan.

Snart kommer mina killar hem, båda har haft träning. Tips till er alla som inte har pubbeungar än, som kanske har en tioåring med stora framtänder därhemma…..njut och andas in din unge…mina är knappt hemma längre och det är både en sorg och en stolthet över att man aldrig ser dom men att man uppfostrat två fina pojkar som med små steg börjar ta sina första steg ut i världen… Där dom så småningom ska stå på egna ben. Nää, nu fick jag nästan tårar i ögonen. Nu får dom komma hem så jag får pussa lite på dom.

Idol igen…. Gynatt bloggisar!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milo min Milo

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x