Hemmakontoret

Kontoret. Hemmakontoret. Inte riktigt klart ännu men det börjar ta form. Urdåliga bilder, tar bättre sen.

Ja, då börjar vårt hemmakontor att ta lite form. Vi hittade ett skrivbord på IKEA, på fyndavdelningen. Vi behövde ett skrivbord som kan ta att 2 sitter vid det samtidigt men inte tar så stor plats. Köpte ett som heter expedit, kapade av det lite och satte fast det mot väggen. Såhär ser det ut i katalogen.

Nu är det lite compact living hemma hos oss med tanke på att vi nu bor i 110 kv jämfört med 170 kv tidigare. Det blir skillnad, jag lovar er. I början tyckte vi att 170 kv var enormt, hur skulle vi fylla upp alla kvadratmetrar? Man gör det! I`m telling you! Sen, när man ska bo lite mindre så känns det som vi bott i en 10 rummare som plötsligt ska få plats i en liten två. Nu har vi liksom fått dela upp vårt hem så gott det går, göra det till ett ”allt i ett” hem. Kan meddela att IKEA katalogen faktiskt varit till stor hjälp. Dom har en sida som heter KVADRATSMART nu. Där har jag faktiskt fått massor med tips. Vi bor inte litet, inte alls. Men vi har många barn och har samlat på oss en massa med tanke på storleken tidigare och så ska allt få plats nu. Jag har inget extra rum till ett hemmakontor som jag hade tidigare, bara en sån sak.

Jag skulle vilja ha upp en skena i taket att dela av med, ett tyg från tak till golv som delar av rummet lite. Detta har vi ju liksom gjort i vårt sovrum som är ganska så stort. Sedan har vi även lilla Milos säng i vårt sovrum så det är tur att det är stort. Där ska vi oxå ha en skena i taket för avskärmning. Men tänk vad bra det funkar att ha han i sin säng men i vårt sovrum. Han hör våra andetag, ibland säger han ”Mamma” eller ”Pappa” lite frågande. Vi svarar och han somnar lugnt om. Vi får plats i vår säng, kan t.o.m ligga sked vilket känns som hundra år sedan. Jag vågar röra mig då jag inte har en meter bebis bredvid mig, får inte ont i rygg och nacke på samma sätt. Vi väcker inte Milo när vi rör oss…. BARA FÖRDELAR för vår del.

Nähä, fortsätta jobba järnet dåra! I eftermiddag ska jag tapetsera åt mamma och pappa oxå. Vi var och valde tapeter igår jag och mamma, blir fint som snus det där!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Off to förskolan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x