Det är kväll

20110907-202619.jpg

20110907-202644.jpg

20110907-202708.jpg

G’kväll! Ja, nyheterna strömmar ut om att en stor sportsman lämnat jordelivet. Det jag skrev om i det förra inlägget. Man blir alltid lite uppskakad, eftertänksam och låg när något sånt här inträffar, även om man inte känner vederbörande. Det konstiga mitt i all tragik är att livet går vidare, eller det kanske MÅSTE gå vidare. Tänker på hans anhöriga som fått denna hemska nyhet idag. Usch…hjärtat gråter.

Nu har jag i alla fall satt mig tillrätta i soffan. Min bebis sover, min mellanbebis sitter vid datorn och min storbebis är på träning. Den största av dom alla som jag inte tänker kalla bebis är och tränar han med. Tjockiskatten ligger här bredvid och typ snarkar, aldrig hört det förut. 😉

Imorgon är det redan torsdag och även denna veckan har sprungit fram. Hösten är här känns det som så jag fyllde på med lite plädar och blockljus idag. Har tänt upp ljus överallt nu, gosat ner mig i min jättesköna morgonrock och ska nu njuta av min familj, mitt hem och TV:n. Eftertänksamhet var det ja….

Kärlek till er alla!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jama
12 years ago

Det är verkligen tragiskt! Jag fick dessutom oxå ett tråkigt besked i förra veckan, en jag känner sen länge har fått en obotlig dödlig sjukdom, ALS. Det är fruktansvärt.

Många människor lämnar jordelivet alldeles för tidigt.

Vi borde nog alla fånga dagen mer än vad man gör. Och ta vara på familjen. Har fått smaka på en bitterhet o orättvisa oxå sen en vecka tillbaka. Några i min närhet som behandlat mig o min familj orättvist. Så onödigt att såra människor när man borde ta en titt på sig själv först – ofta sitter problemet där!

Njut av kvällen. (du kanske redan sover) 🙂
KRAM!

Nästa inlägg

R.I.P Stefan Liv

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x