Vilken trosa är du?


Här har vi ett gäng trosor från HM. Lite vanliga alldagliga sådär, en liten spetskant på bara. Nu undrar jag vad vi har för trostyper i vårt avlånga land? Är du en hipster, trosa eller stringbrutta?

Jag bloggade om detta för nåt år sen minns jag. Det var när jag märkte att jag nästan helt slutat använda mina stringtrosor. Jag trodde nog att jag blivit gammal då jag aldrig längre tog på mig dom och det kanske jag hade blivit. Inga konstigheter med det. Men det som var så intressant var hur fort det bara ändrades.

Jag minns tiden då jag BARA använde tringisar. Jag hade ALDRIG några andra trosor på mig. Jag tyckte det var jätteskönt och så smidigt med att man aldrig såg att det fanns några streck på byxorna i bak. Jag hade nog 10 000 olika stringisar i min lilla troslåda. Det är ju så lite tyg på dom små rackarna så dom tar ju ingen plats direkt. Idag kan jag helt ärligt inte fatta hur jag kunde tycka att det var så skönt med såna? Idag gör jag mina tappra försök att använda string när jag har såna byxor. Jag har inhandlat riktigt sköna sådana för att det ska kännas komfortabelt. Ok, so far so good. Men sen tar jag på mig dom. Sen går jag där hela dagen med den där stringen i rumpan. I början så stör den liksom, ungefär som man tar på sig en ny ring på fingret. Första dagen så känner man den hela tiden men sen vänjer man sig ju mer timmarna går. Ungefär så är det mes stringisar oxå! Man vänjer sig ju, ja… det gör man. Men sen ska du gå på toaletten och kisssa, du drar ner trosorna och så känns det som hela konkarongen går sönder, AJ vad ont det kan göra alltså! Fastnar dom där eller? Jag fattar inte? Sen kan jag tycka att det känns som pullan vill vara utanför trosan.  Har man hängpulla eller vad, bullpulla kanske det hette? Det ser ju inte ut så men det KÄNNS så. Ja, ni som följt min blogg ett tag vet ju mina bryderier kring sånt här. 🙂

Idag är jag en hipstertrosa brutta. Kul var ju att dom hette MAMA på H&M:s sida. Det ÄR inga mammatrosor men är det vanligt att mammor använder såna kanske? Men helt ärligt nu…. är det fult eller? Är det sexigt? Känns faktiskt som jag skiter i vilket men det är kul och veta. Jag kan nog tycka att det är lite sexigt, det lämnar ju ganska mycket åt fantasin än att ha 2 bleka skinkor hängande mellan ett snöre som man måste utbringa ett AJ för varje gång man tar av sig dom. *host host* Har det med åldern att göra? Går 20 åringar i såna eller har dom ont i rumpan stringisar dagarna i ända? Som jag hade… när jag var yngre. Betyder det att rumpan ändrat så pass mycket form att den blivit felbyggd för string eller vadå? Det kanske går en åldersgräns på det. Ju yngre man är desto mindre trosor. Ju äldre man blir desto större. På sin 60 årsdag har man trosor som börjar i armhålorna och slutar vid låren typ…. Är det allt som börjar hänga som man måste hålla in? Det kanske är därför. Well… lite tankar kring trosan denna onsdagseftermiddag.

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina Henriksson
12 years ago

Hahaha kul inlägg att läsa & ack så sant!! De e ju precis så de känns =)Jag har nog aldrig riktigt varit nått fan av stringisar eller vanliga trosor..Nä tacka vetja Hipsters!!

Men ack va svårt de börjar bli att hitta några som sitter bra..Kan kanske ha & göra med att jag nu efter 4:e barnet har en ”muffinsmage” trosorna sitter bra ett litet litet tag, sen rullar de sig för att till slut hamna under magen!?
Känns väl sisådär & ha en hård rullad troskant som skär in i ”fettet”!
Men man vill ju inte direkt ha trosor som når upp till midjan heller så de e väl bara & gilla läget..

Ska ta & testa Mamas hipster på H&M sida,de kanske är en liten mix av gravid/mamma trosor =)
Kramen påre iaf, en kul blogg kommer att fortsätta kika in till dig då & då.

Madde K
Madde K
12 years ago

Jag har blivit hipstersbrutta, tror att det har med åldern att göra. Förut använde jag jämt string, men det försvann med kidsen. Sen gillar jag spets så helst ska det vara spetshipster, får en att känna sig lite sexigare iaf..minns inte ens när jag använde string sist, vilket bara det gör att jag kanske ska rensa bort alla nu när jag flyttar 🙂

Kram M

Kriss, 32, man
Kriss, 32, man
12 years ago

String är sexigast och snyggast tycker jag. Fastnar stringen i håret på dig eller? 🙂 Kul att läsa dina tankar.. Sen tycker jag det finns fina trosor i alla troskategorier. Det är ju viktigt att de passar. När det gäller sexighet så är ju komforten viktig också. Trivs man, är man sexig 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Kriss, 32, man
12 years ago

Hahaha, härligt med ärliga frågor! 🙂 Nää, jag försöker hålla rent med hyveln även där, så då vet ni det. Den måste fastna i huden på nåt sätt… jag vet liksom inte. Det är ju lite därför jag skriver om det. 🙂

Och, du har så rätt. Känner man sig sexig ÄR man sexig. 🙂

Therése
12 years ago

Absolut hipsters! String nu efter två barn och fetarsle går bort. Känns som att alla ser hur det dallrar där bak (nog för att det gör det med hipsters också, men det känns annorlunda)
Gärna lite finare, spets eller iaf spetskant 🙂
Kram

Husbandet
Husbandet
12 years ago

Är en hipster !! Det ”nyper” så obehagligt med string… För visst ska den smala delen vara framåt ???

jama
12 years ago

Haha, gavar åt husbandets kommentar 😉

I´m a hipster!! Visst, hade string tidigare..innan barnen. Men med graviditeter kom även ett dilemma som det inte alls snackas om när man är gravid – hemorrojder!! Stringen bara förvärrade det o använder jag det än idag retar den liksom fram det där lilla monstret igen.

Så string är ett big no no.
Hipster is da shit – o dessutom SNYGGAST tycker jag. Vem vill se dallriga ”cellulitiga” skinkor (ja nu syftar jag på ens partner då)

Kramen.

Sandra
12 years ago

Haha du är ju så skön.

Jag är en stringbrutta och har varit sedan jag var 12, haha fanns det ens string då,
men tygligen redan för 16 år sedan.
Jag tycker hipsters vore snyggare, absolut, men jag har försökt att ”gå över” till det just för att det är snyggare än en bar, celulitig röv men det går bara inte.
Känns som det blir alldeles för mycket tyg liksom och det blir bara obekvämt.
Har det när jag sover iofs när jag har röda veckan men då har jag ju inga byxor.
Kanske ändrar mig den dagen som man får barn, verkar som många gått från string till hipsters då, the time will tell =)

Tack för ett härligt och ärligt inlägg 😉

Nästa inlägg

Vad glad jag blir!!!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x