Dagens….. VILL HA

En dag som denna får vara enkel. Ett par gröna jeans (den gröna som är så inne just nu), en skinnprydd tröja och en passande kavaj till det. Varför inte chocka till det hela med lite mintgröna naglar till. Älskar halsbandet! Allt från TOPSHOP!

Ponera att du idag vann 20 miljoner kronor. Vad skulle man göra? Vad i helsefyr skulle man göra rent praktiskt? Man brukar ju säga att man skulle ”dra utomlands i flera månader direkt” eller så skulle ”man säga upp sig och be chefen dra åt helvete” eller att man skulle gå till bilaffären och ”repa ena sidan på en bil och säga att man ville ha den fast i svart”;). Typ så brukar ju snacket gå. Skulle man ringa ett resebolag och ta en sista minuten? Nä, man måste ta ledigt i skolan åt ungarna  en vecka i förväg så det skulle inte gå och dra utomlands direkt. Vara borta flera månader kräver ju en jäkla planering för ungarna måste ju gå i skolan utomlands. Det ansöker man om och det kan nog ta ett tag innan man kommer in på skolan. Säga upp sig kan man ju göra och faktiskt be sin chef dra åt helvete om man nu har en dum chef. För 20 miljoner kan du sluta jobba men frågan är om man VILL SLUTA jobba? Jag vet vad jag skulle göra…. men det handlar inte om att sluta jobba för då skulle jag nog kanske ruttna lite. På att göra ingenting. Visst man kan blåsa pengar så det sjunger om det men hur kul är det i längden och dom tar ju faktiskt slut om man bara blåser hela tiden. Ungarna måste ju ha en fast punkt och gå sin skola klart så då bör väl kanske jag ha en fast punkt oxå. Skulle man flytta till en annan stad? Nä, alla är ju här. Farmor o farfar, mormor o morfar, moster och farbröder med familjer. Alla vänner. Då skulle jag ju vilja ta med mig alla och då räcker inte mina 20 millar så långt kanske? Köpa ny bil skulle jag göra, en KIA Soul. EN vit med feta fälgar och så skulle den ha ALL hypning av flööööösch de lux varianter på ljud och bild. Jag skulle ha en karaoke anläggning i min bil. En sån som spelar in. 🙂 Ungarna skulle ha grönslöst utbud av filmer och musik.Sen skulle jag köpa kläder. K-L-Ä-D-E-R!!! Jag skulle köpa kläder för flera hundra tusen tror jag. Massor…. och sen skulle jag skaffa en fet villa som jag skulle inreda precis efter vår smak.Sen skulle jag köpa 2 flaskor god skumpa och vaska den ena på husbandet och dricka den andra! 🙂

Ååååh, det finns så mycket man skulle vilja göra men det slog mig att just det där klyschiga dra utomlands inte alls skulle vara bara o dra. Då skulle det krävas lite planering. Men…. vilka bekymmer, om det bara är lite planering som krävs så BRING IT ON! Give me the money! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Varför blir han så ledsen?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x