Gud så vackert…

20110908-195121.jpg

Fick en fin bild på kvällshimlen på väg hem ikväll. Vi har precis landat i soffan efter att vi varit på föräldramöte. Det var Theddes skola som höll möte för alla nior. Han ska ju verkligen välja för gymnasium i vår. Ska min lilla pojke välja program på gymnasiet?? Jag fattar inte! JAAAG valde program för gymnasium nyss. Är det sant att jag är mamma till nån som börjar gymnasiet nästa år?

Jag är GAMMAL. Måste sätta mig här i soffan för att samla ihop den här gamla tanten som jag trott varit runt 25 år. Hon är INTE 25, hon är tant med en pojk som snart har skägg, är 185 lång och flyttar hemifrån! Fatta?!? 🙁

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Vilka vackra kort – inte helt fel att bo på landet ibland..:) Du är INTE tant, bara en väldigt ung mamma.. Ha nu en toppenhelg.. Kramar

angelixa84
12 years ago

Ja,om det fungerar så kommer jag att bli överlycklig. Har hört så många som har lyckats och har även sett för och efterbilder,så nu måste ju jag prova 🙂
Självklart kommer jag att visa en bild innan jag börjar och sen efter 2-3 veckor igen 🙂

Nästa inlägg

MY GOSH!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x