Dagens….. VILL HA

Ja tack och ja tack! Dagens VILL ha skulle kunna se ut såhär. Tror faktiskt att jag behöver fylla på min basgarderob med en sådan kavaj. Den ser ut att funka till allt och det mesta. Like like like it! Allt från HM.

Nu har jag ätit lunch, halva fredagen är avklarad och nu är det i stort sett bara nedförsbacken kvar. Ikväll blir det fredagsmys som jag lärde Milobebis att säga i morse. Vi börjar med att säga ”Fredags….” och så sträcker vi upp båda armarna i luften och så höjer vi rösten och säger ”MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS”. Jag förklarade för honom att det är då vi äter vid TV:n, att man får äta massa glass, godis och chips och att alla myser tillsammans och tittar på TV. Han log med hela ansiktet, mest åt godiset tror jag.

Imorgon ska vi på en rolig grej som jag tror att hela familjen ser fram emot. Jag kommer självklart att ta massa bilder så ni oxå får se. 🙂  Nu jobba lite sig…..

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Grannen
Grannen
12 years ago

Bara te att köpa … Hur svårt kan det va ??

Nästa inlägg

Sugarmama

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x