Love Lördag!

20110910-162739.jpg

Nu är vi på väg hem till vårt lilla land efter ett storstadsbesök. Vet ni…Ibland så jag kan längta till fart och fläkt det liknande Stockholm har. Idag vimlade det av massor med folk, barnvagnar, unga, gamla… Alla parker var knökfullt av folk, uteserveringarna vällde över av människor som suger ur det sista ur sommaren. Åh, ibland längtar jag så mycket till just det. Att känna att man har utbudet.

T ex en sån sak som att få gå ut o parta ordentligt. Bara för att man närmar sig 40 och har 3 barn så betyder det ju inte att jag ALDRIG vill gå ut o roa mig. I en storstad finns det utbudet att välja ifrån, OM och NÄR man vill. Jag är faktiskt oxå danssugen ibland, jag vill oxå rocka loss och bli lite bladig emellanåt. Så himla trevligt och veta att det finns där bara man vill och kan. Inte här…. Därför kan jag längta till en storstad ibland. Ja så är det!

Nu hem för att göra sånt som faktiskt oxå är väldigt trevligt. Bjuda svägerska med familj på middag, trevligt på landet. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bloggevent

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x