Söndagsgöra…

20110911-162558.jpg

20110911-163008.jpg

20110911-163025.jpg

20110911-163058.jpg

20110911-163115.jpg

Sådär, då har vi varit på IKEA och testat sängar. Vi har lekt i rutschkanan. Vi har ätit köttbullar och fyllt på värmeljusförrådet. Igen. Nu är jag så sjuuukt trött, vill sova. Vi har 2 filmer som det ska tittas på så det lär väl bli lite dås i soffan. Milo verkar lite trött idag då det blev sent igår så jag hoppas han är upplagd för lite soffmys ikväll.

Jag har äntligen lärt mig att tycka om söndagar. Det fanns en tid när jag hade RÅÅNGEST för söndagar. Hela dagen gick åt till att må dåligt. Husbandet och jag bestämde oss då för att fanimig skärpa till oss. En hel dag gick ju till spillo, en LEDIG dag. Vi äter långfrukost, vi ser ofta till att inte ha några måsten. Tar dagen som den kommer för att sen på kvällen äta nåt gott. Så, ja…det går att njuta av söndagar. Allt handlar bara om hur man väljer att se på den.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michaela
12 years ago

Varför gillade du inte söndagar ?? Precis som du skrev så är det ju HELG långfrukost och man kan åka någonstans med barnen, lekställen junibacken bio bada vad som hels och sen shysst middag, efterätt 🙂 om masn inte bantar förstås 🙂
Nästan lika bra som lördag.
Och nästa fråga varför gillar du inte måndagar ?? 🙂
Ny vecka, csi på tv ……

niiinis
niiinis
Reply to  Michaela
12 years ago

Ja, som sagt så har jag ju lärt mig att tycka om söndagar nu. En befrielse! Men måndagar för mig är så grått, min lediga tid med mina barn och min är över. Jag tror att det är de som är mitt största issue. Separationen efter att ha vart så nära…. Långt till nästa gång man får om varann. Så kan jag nog förklara det närmast. Men jag övar mig…. Så snart kanske jag kan säga att jag älskar måndagar. Eller vänta, det var att ta i kanske. 😉

Cissi
12 years ago

Jag känner igen med att ha SÖNDAGSÅNGEST, men tack&lov brukar det komma på em/kvällen…
Jag önskar det var lördag hela veckan 😉

KRAM!

Nästa inlägg

11:e september

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x