Höstdag

Skaplig höstdag det är idag?! Det är grått, blött och bara allmänt trist när man tittar ut. Det här är en dag då man njuter med en skön stickad tröja på sig. En varm, stor och rymlig. Hittade lite fint från Nelly.

Gäääääsp… veckans tråkigaste dag är här. Pojkarna åkte till sin pappa idag oxå så den är lite sorglig dessutom. Jag måste verkligen göra nåt med dessa trista måndagar. Hitta på nåt som gör att det blir bättre. Tur jag har en förstående man, han ringde förut och tröstade mig lite. Han VET hur jag känner med dessa överlämnings måndagar, jag kommer aldrig aldrig vänja mig. Det är bara att inse.

Jag har jobbat lite, gjort ett veckoschema, slutfört lite på ”att göra” listan. Denna veckan bjuder på en hel del planering för kommande projekt. Måste oxå börja planera för får vår spaweekend i mitten av oktober. 🙂 Åh vad det ska bli härligt!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kickstart

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x