Ögonfransarna…

20110913-124156.jpg

20110913-124216.jpg

Nu har jag kört med Revitalash i snart 1 vecka. Inte precis varje kväll men nästan. Tycker faktiskt att dom känns tjockare redan, vet inte om det är en inbillning men så är det. Jag ska köra varje kväll i 2 veckor till att börja med, sen får vi se hur mycket det gett?

Har ju hört att vissa fått klippa ner sina fransar efter Revitalash, ja för att dom blivit för långa. Men allvarligt? Kan man få fööör långa fransar!? Ok, liknar man Jessica Rabbit så kanske men för långa? Svårt att tro att man kan få det….låter för bra för att vara sant. Kommer att ta en ny bild om drygt en vecka så får vi jämföra. Sen kommer vi går här med halvmeter långa fransar och flaxa. Bättre än en fläkt, Gud både om man får nåt i ögat. Då lär det ju dra rejält….

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
12 years ago

Åh det kanske e nått för mig. Jag har sånna där småstumpar till ögonfransar, jäkla trist 🙁 Gjorde ögonfranförlängning, grymt snyggt MEN jag tålde inte limmet…

Är detta bättre en Neulash? Eller har du nån erfarenhet?

Nästa inlägg

Bloggflytt klar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x