Supercool HÖST till våra små!

Sitter och ska beställa overall till Milobebis.  Ni minns väl OVERALLTESTET 2011 som jag publicerade här på bloggen. Det inlägget är faktiskt det populäraste inlägget på hela min blogg så nog finns det morsor som är ute efter bra overaller till sina barn allt! 🙂 Än är det ju för varmt med overall men jag lyssnar på er mammor som säger att det snart kommer att vara urplockat i storlekar. Halkade in på Nellys sida för KIDS. Visste inte ens att dom hade en sån sida? Där fanns ju så mycket coooooolt så jag blev alldeles till mig. Dom där jeansen är ju så häftiga så det är inte klokt. Undra om det är som med vuxenstorlekarna? Små? Han skulle vara uberhäftig i dom vet jag….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tävling på Ninidigos RUM

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x