Såhär noppas ögonbrynen

Fick en läsarfråga:

”Just det.. snygga ögonbryn vill man ha- men hur i helvete får man det? Man kollar på bilder och ser att sina egna växer på ett sätt som gör att det inte går att plocka de så- hur gör man då????
En kurs tack Nina!!!”

Då ska jag se om jag kanske kan hjälpa? Ungefär lika många människor som det finns så finns det ögonbryn, dom flesta har 2 ögonbryn sedan finns det dom som har 1 (läs män men oxå en del kvinnor). Vi ska fokusera på er som vill ha 2 ögonbryn.

20110915-110715.jpg

I sminkskolan fick vi lära oss att noppa efter denna metod.

A) Ta en penna eller något annat rakt föremål och måtta den rakt upp från näsvingen. Det som syns till höger om pennan ska sparas, resten bort.

B) Högsta punkten på ögonbrynet mättar du genom att vinkla pennan från näsvingen och längst ut på pupillen. Det är oxå härifrån det är snyggast att smalna av ögonbrynet. Den så kallade måsvingen.

C) Till sist vinklar du pennan så att den går förbi ögats yttre vrå. Där avslutas ögonbrynet.

När man sedan noppar ska man ta så några ögonbryn man kan i taget. Om man är osäker var den är fäst så kan man ta tag i ett strå och dra lite försiktigt i den för att se var den sitter fast. Kom ihåg att ett enda strå kan göra stor skillnad. Men våga noppa brynen! Det sägs att det är ett av det billigaste sätten att få ett ansiktslyft! 😉 Jag kan intyga det. Jag har noppat många som faktiskt lyft sina ögon märkbart bara genom att ge dom en ny form på sina ögonbryn! Testa i soffan ikväll vettja. Bra belysning, handspegel som kan ställas på bordet och så kör du!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
milla
12 years ago

Tack för tipset. Tycker det är svårt

mammanatta
mammanatta
12 years ago

Ja verkligen tack för tipset, kul att du lägger upp lite.

Marypop
Marypop
12 years ago

Tack Nina!!
Jag ska prova..aj aj
Men skam den som ger sig eller hur?
Kraaam

Nästa inlägg

Grrrrrrrr!!!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x