SVAREN

Frågestunden gav väl inte så jättemånga frågor. 😉 Dom flesta verkar veta allt dom vill veta. Ska svara på de jag fick i alla fall!

1. Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sedan 2005, då på spray.se som det hette. Sedan gick jag över till blogspot, sedan blogg och nu är jag här.
Helt galet egentligen att jag bloggat i snart 7 år!!!
 
2. Funderar på att börja blogga men vet inte riktigt om jag vågar. Har du tips på hur man får en underhållande blogg?
För det första, klart du vågar!! Det är ju jättekul ju! 🙂 Har jag receptet på en underhållande blogg tro? Hihi…. Jag skulle nog säga som så, din blogg blir nog underhållande om du skriver rakt ut från hjärtat. Då blir det en blogg som speglar dig som person. Använd mycket bilder, sen är det nog bra att tänka att inga bilder är för tråkiga när dom är hämtade direkt ifrån din vardag.
3. Färgar du ditt hår själv eller går du till frisör?
Både och. Jag färgar själv OCH går till frisören.
 
Tack Nina för många skratt varje morgon. Jag är en av dom som inte lämnar mycket avtryck här inne men hoppas du fattar hur många leenden du fixar till här på kontoret varje morgon .. Hmm.. Fråga!? Hur träffades du och Tony? Och det skiljer ju några år i ålder på er och hur du tycker att det fungerar? Var det konstigt i början?

TACK! Vad roligt att jag får dig att le! 🙂 Jag och Tony träffades faktiskt i Sälen när jag var där med några tjejer ifrån min sminkklass. Vi råkade boka fel vecka och hans killgäng oxå så det måste varit ödet som gjorde det. 🙂 Båda från samma lilla stad dessutom. Ja, det skiljer 8 år på mig och Tony. Han var bara 23 år när vi träffades och jag 31 med 2 barn som var 7 och 5 år. Det kan inte varit så lätt för honom, och det VAR inte lätt. Många hade synpunkter på oss som par (pga ålderskillnad bl a) och många försökte oxå sätta käppar i hjulet för oss ska jag säga helt ärligt. Det var en härlig känsla att stå där i kyrkan sen och visa dom det motsatta och IDAG tycker dom flesta att vi är som gjorda för varandra. 🙂

Tack för den här gången! 🙂

 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Jag hittade ingen annan frågespalt än denna (rätta mig annars). Så jag kör min fråga här, haha. Det va ju allså om CLINIQUEs foundation, har du testat den? Den har fått bäst i test i fler tidningar och undrar nu om den är värd sina ca 305 kr?! 🙂 undrar även om du kan rekommendera någon bra (hmm va heter det nu).. eyeliner?! sån blöt, vill ha skarpa kanter och tycker pennorna blir för suddiga. Hoppas du förstår 🙂 KRAM!!

Nästa inlägg

Besatt under anställningsintervjun!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x