LCHF Pizza

LCHF frallornas deg till en pizzadeg? Det funkade utmärkt! Här har jag plattat ut den på ett oljat bakplåtspapper, haft på krossadetomater blandat med tomatpuré och massa kryddor i degen.

Här är all topping på som vi var sugna på denna kväll. Vår pizza brukar i regel se lite kul ut då 3-5 personer ska få allt dom gillar på. Men idag lyckades vi enas om att det bara skulle vara riven ost, strimlad skinka och strimlad lök på. Nåväl, min bit fick lite champinjoner och tomater på sig också….

image

Jag tog LCHF scones/fralla receptet och hade i mera salt och massa oregano. Plattade ut det på oljat bakplåtspapper. Hade på krossade tomater/tomatpuré. Sedan massa riven ost, strimlad skinka och hackad lök. In i ugnen i ungefär 20 minuter och det blev så JÄÄÄÄDRANS GOTT!!! För att göra det sådär extra pizzeria-aktigt så brukar vi köpa pizzasallad på pizzerian till. Man kan ju göra egen men tycker sällan man får den lika god! Kan ju bero på att dom kanske har socker och skit i sitt? :-O

Detta var jättegott, t.o.m Elliot som är lite petig ÄLSKADE pizzan. JIHHHAAAAA!!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cissi
12 years ago

Hemmagjordpizza är så mycket godare än köpt ;P

A
A
12 years ago

Härligt!!! Nu blir det pizza framöver (fuskade ju i helgen med icke-LCHF-variant, men nu är det slutfuskat ett tag). 😀

Nästa inlägg

Morgonpromenad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x