Dubbelhaka och kärleken till sitt barn!

Nu har det blivit söndagkväll. Den här dagen har gått i total slappar anda. Jag har inte ens varit utanför dörren. Tony har vart ute en sväng och Milobebis och Elliot har lekt en sväng utanför. Jag har pyst omkring i myskläder hela dagen verkligen. Plöjt igenom lite kul som varit på TV i veckan som jag missat. Thank god for Play TV.

Bilden här ovan då? Jag bjuckar på dubbelhakan. Den glömmer man liksom att dra in när man sover 🙂 Hihi…. Nä, men såhär ligger vi ibland jag och Milo. Han vill ligga nära ibland och då är detta ett perfekt sätt att ligga på. Sen finns det gånger när han panikar lite smått för närheten. Pappa upp i dagen. Ibland får jag nämligen ligga på Tonys arm, men så ibland panikar han ur. Typ_ Tuggar av sig armen panikar. Men jag passar på att ligga där när jag väl får! När Elliot var liten så satt han nästan fast på mig. Han kändes som ett bihang. Fast ett underbart bihang då förstås. Men det var lite som en gorilla unge som hängde på mig dag som natt. Hade jag tränat honom lite hade jag säkerligen kunnat lära honom att jag bara skulle kunna slänga upp han på ryggen så skulle han greppa sig fast och hänga kvar själv. Han är mycket för närhet än idag. Det gäller nog att suga i sig det för det står inte på förrän han står där med basröst och moppemusche och absolut INTE vill ha närhet.  Time flies…..och herregud så man älskar dom!

Nu söndagsmys i soffan!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kiss i soffan…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x