Dyngkåt

Nu har Maria, Gustav och Noel lämnat oss för denna gången. Så himla härligt att dom varit på besök. Jag bakade scones här på morgonen och bullade upp en redig söndagsfrukost a la Nina. Sen satt vi bara och njöt länge…. som det ska vara på helgen.

Nu har det blivit ändrade planer. Vi hade planer på att uträtta massa saker som vi skjutit på men nu sket dig sig lite så vi gör omdag till en vilodag med massa mys, gott att äta och bara umgås med varandra. Vi har ju Elliot här på bonustid då hans pappa är med Thedde på cup i Falun. Nu ligger vi faktiskt i sängen hela bunten. Milo ska sova sin dagslur och så ska vi titta på Mia Skäringers ”Dyngkåt och hur helig som helst” på SVT Play.  Jag läste boken i somras och nu lka jag få se hennes show. Vi tittade en liten snabbis igår och ska fortsätta titta nu…..

Säger bara HA HA HA HA HA HA åt denna underbara kvinna! Hon är HELT fantastisk och så inihelskotta rolig alltså!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tack!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x